Algemene info

Online bestellen

U kan via onze website items reserveren. U kan uw bestelling via email doen info@robust84.com of U kan mij via mijn gsmnummer contacteren +32 (0)499 93 46 09. Wij zullen dan contact met je opnemen om verzend- en betalingsvoorwaarden af te spreken.

We wijzen erop dat ondanks dat we er alles aan doen om de gekochte goederen professioneel te verpakken en te verzenden, de risico’s van verzending uitsluitend ten laste van de koper blijven.      De Post kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens de verzending. U kan natuurlijk ook je bestelling zelf komen afhalen.

Prijzen

Al onze vermelde prijzen zijn in euro. Deze zijn exclusief gloeilampen, ophangsystemen en verzendkosten. De genoemde prijzen op de website zijn inclusief btw.

Kwaliteit van onze producten

Alle items worden per definitie in gebruikte toestand aangeboden. Alhoewel we bij onze zoektochten en selectie erop letten dat beschadigingen minimaal zijn, zijn deze eigen aan de leeftijd en het gebruik van de producten die we aanbieden. We zullen dan ook duidelijke gebruikssporen op de foto(s) tonen.  Lamp-armaturen worden zoveel mogelijk in originele staat verkocht. We zorgen ervoor dat ze elektrisch veilig zijn (bedrading en lampenhouders worden vervangen tenzij anders is aangegeven) en dat wettelijk toegelaten lampen erin passen (E27 of E14 fitting).

Garantie

Wij garanderen dat de door ons verkochte goederen voldoen aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Gebreken die optreden bij normaal gebruik, binnen de garantieperiode, zullen door ons kosteloos hersteld worden. Wij bieden 1 jaar garantie op al onze verkochte gebruikte goederen op vertoon van uw aankoopbewijs.

Klachten

Aangekochte artikelen worden niet teruggenomen of geruild tenzij dit vooraf overeengekomen wordt.  Bij verzending dient men het artikel bij ontvangst onmiddellijk te controleren. Indien er iets verkeerd zou gelopen zijn met de zending verwachten we reactie binnen de 3 werkdagen na levering, ofwel per e-mail op robust84@hotmail.com of telefonisch op +32 (0)499 93 46 09.  Bij verzending dient men het artikel bij ontvangst onmiddellijk te controleren. Indien er iets verkeerd zou gelopen zijn met de zending verwachten we reactie binnen de 3 werkdagen na levering, ofwel per e-mail op robust84@hotmail.com of telefonisch op +32 (0)499 93 46 09.

Leveringsvoorwaarden

Door een bestelling te plaatsen aanvaardt men onze leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden. De post behoudt zich het recht de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze golden op de dag van de bestelling.

Informatievoorziening

Wij streven ernaar om elk artikel van een historisch correcte datering en omschrijving te voorzien. Bij twijfel zullen we liever geen details vermelden.
De afmetingen vermeld bij onze artikelen zijn globale maten en kunnen enigszins afwijken.
De tips, levertijden, artikelomschrijvingen en verdere informatie op onze site worden zorgvuldig samengesteld. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onzorgvuldigheden in deze teksten.