Diensten

Welkom op de site van Robust84.

Het is met enige fierheid dat ik deze website en zijn ontstaansgeschiedenis in het kort kan voorstellen.
Ik ben Ward, geboren in 1982.  Sinds mijn jeugd ben ik bezig met het opknappen van oude brommers en motoren. Ik mijn zoektocht naar oude onderdelen kwam ik af en toe wel leuke meubelstukjes tegen die ik ook opknapte. Sinds ik alleen gaan wonen ben wou ik mijn woning op een unieke manier inrichten met oude meubelen.

Met deze website zet ik mijn passie voor oude meubel verder want mijn huis begon zowat overvol te staan ;-).

Ik vind het belangrijk dat je een eigen toets aan je woning brengt.

Het zoeken van originele stukken blijft mijn passie en als ik deze dan kan overbrengen aan mijn klanten dan ben ik geslaagd in mijn opzet: Plezier hebben in de dingen die ik doe en daarbij andere mensen gelukkig maken!

Waar staat Robust84 voor:

Ik wou een korte, krachtige naam en zo ontstond ROBUST

-> hecht, stoer, sterk, ferm, degelijk, flink, stevig, krachtig, doortastend, krachtdadig, fors, fysiek sterk, stoer, potig, …

Elk aangeboden item wordt zo nauwkeurig mogelijk gedateerd, en er wordt naar gestreefd om de klant zoveel mogelijk informatie over het voorwerp te bezorgen.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat het niet enkel het voorwerp zelf is dat aantrekkelijk moet zijn maar zeker ook de geschiedenis ervan, de sporen nagelaten door gebruik en de verhalen hierachter.

Dat is ook de reden waarom ik enkel functioneel restaureer en het uiterlijk zoveel mogelijk authentiek behouden wordt.

Groeten

Ward